_YP_2519-HDR-copy

VARONIS

12,000 SQM, Herzliya. Year of completion: 2020

Varonis is a data cybersecurity company, operating from Israel.

At first, the company aspired to slightly renovate and expand its offices. However, this project soon became a greater quest in the search of creating improved work conditions and a more inviting workspace.

For that purpose, the project used a hospitality-based design to create a stunning 12,000 square meter design of open work “neighborhoods”, comfortable to work in, with special acoustic partitions to provide privacy and quiet. Furthermore, the design is replete with ‘as-is’ materials, to create a warm atmosphere while blurring boundaries.

The light is equally divided between all the spaces. These hubs were created to foster connections between people working in different areas. Each floor has a central shared living room-style area with other special surprises and treats. This shared sitting area was meant to break through the open space as much as possible and promote bonds between people from different floors. Two cafeterias and balconies are used for social events, such as conferences and Happy Hours. There are also MPR rooms, training rooms, a game room, a lactation room for new mothers, showers and more.

The end result was a warm, pleasant and unique working environment for over 810 employees.

הפרויקט של חברת Varonis החל ברצון החברה לשפץ ולהרחיב במעט את משרדיה, לשפר את חוויית 600 העובדים שלה ולייצר קבלת אורחים מזמינה ואדיבה ותחושת ביתיות לעובדים.
ולשם הוצעד הפרויקט – תפיסה עיצובית של Hospitality המשופעת בחומרים as is כחלק מיצירת אוירה חמה וטשטוש גבולות.
נתוני הפתיחה היו קומת קרקע + 4 קומות על שטח של 6,000 מ”ר בחלוקה לחדרי עבודה אישיים. אז יצאנו לדרך, ולצד תכניות וביצוען אפשר לומר שנרקמה גם ידידות מופלאה.
הפרויקט הסתיים בעיצוב מרהיב של 12,000 מ״ר, שפתוח מעתה ל-810 עובדים, כשאת מבנה החדרים החליפו “שכונות” עבודה פתוחות.
התכנית בנויה כך שהאור הוא לכולם, במרכז הפרויקט נמצאות “השכונות”, שמוקמו בסמוך לחלונות, ו”איים” של תוכן (משרדים וחדרי ישיבות) שמוקמו במרכז הקומה, ומסביבם מעברים בצורת רחובות.
סביבות עבודה שקטות נוצרו בזכות מחיצות אקוסטיות מיוחדות המקנות פרטיות, אשר נתפרו לצורכי החברה והוצבו בין שכונות העבודה השקטות לבין אזורים ציבוריים והומים.
בכל קומה יש Hub מרכזי, הלב הפועם של הקומה, המשלב בתוכו סלון ביתי ופינוקים נוספים. מטרתו לייצר קהילות נוספות בחברה, שפורצות את גבולות ה-Open space ומחברות בין אנשים שעובדים בקומות שונות.
שתי קפיטריות ומרפסות משמשות לאירועי חברה, כמו כנסים ו-Happy Hour. וגם חדרי MPR, חדרי הדרכה, חדר משחקים, חדר הנקה לאימהות, מקלחות ועוד.

_YP_2498-HDR-copy
_YP_2522-HDR-copy

our collaborators

מעצבת אחראית:  רונה הרמן, רבקה רענן \  ניהול פרויקט: גל זוננשיין ויאיר ברקאי ממרגולין \  קבלן ביצוע: : יניב הנדסה    \ גרפיקה : סטודיו   LUKA \   ריהוט:   טקניון, וקסמן,הביטאט, קונטרסט \ מחיצות:  אינובייט,מיידסק \  אקססוריז: קונטרסט, בדים TLV  \ פרקט : מאיר סרביאן \ מיקרוטופינג: בדר, מאיר סרביאן  \ שטיחים : כרמל \ תקרות: פיטרו הכט, יהודה יבוא יצוא  \  תאורה : קרני תכלת \ יועצת תאורה: אורלי אלקבס \ נגרות : דוד כנעני, וורקס \ קרמיקה: טלאור אורית קליימן \ גינון:  אינטרפלנט \ צילום:  יואב פלד